diumenge, 14 d’agost del 2011

NO ÉS EL MÓN QUE VOLEM, NI TAMPOC A ELLS..! (Per una massa crítica, conscient, pacífica, lliure i desperta)


AIXI VOL EL "SISTEMA" A LA HUMANITAT

A la "nova Consciència pels carrers", amb que titulava la reflexió anterior, referent al moviment que s'ha convingut de dir "els indignats", li cal ara "profunditat psicològica i espiritual" per poder seguir avançant. La importància de les mobilitzacions hagudes, sens dubte, és gran. Però la mobilització ara es te d'anar estenent més i més: encara no hi ha prou massa crítica, perquè els responsables de provocar i mantenir la situació mundial hagin d'assumir que aquest NO ES EL MÓN QUE VOLEM, NI TAMPOC A ELLS.
La "crisi econòmica muntada descaradament pel Sistema" està servint de detonant perquè milers de joves que es queden sense feina i amb un munt de problemes econòmics al damunt, surtin al carrer  "indignats" (per això es mouen, com dic, aquest és el detonant), és el primer pas per anar prenent Consciència de la vertadera realitat: han sortit al carrer perquè estan directament afectats, perjudicats i maltractats cruelment pel Sistema.   Però ara convé també "donar-se compte" que no és només a  Catalunya on tanquen empreses, que les caixes es fusionen, que el Govern fa retallades justament als serveis públics més bàsics: Sanitat, Educació, etc., Succeeix a arreu d'Europa i tot això, tanmateix, només son les "ordres" dels "banquers mundials" que dirigeixen el "sistema econòmic global" en tota llur magnitud, per damunt dels governs: tots els països han de "complir" dins aquesta "globalitat econòmica que s'imposa".   Fa pena veure els partits polítics "perdut el nord ideològic" i els governs amb el "dogal" posat al coll:  aparentment ningú no pot fer res: sinó creure...  Això és veritablement el Sistema.   Per això mai les "solucions" no podran venir d'aquest i la única alternativa vàlida passa per estendre més i més la mobilització, la sensibilització de tants ciutadans i ciutadanes d'arreu, que coneixen la situació, però "no saben que fer"...


                                                                                             
                                                 HOLOGRAMA DEL MÓN

He dit en començar aquesta reflexió que, en tot aquest moviment li manca més profunditat psicològica i espiritual, -entenguis que no parlo de religió-,  sinó de l'espiritualitat intrínseca de l'ésser humà, neta i lliure, no sotmesa, que confereix a aquest, tot un seguit de coneixements i avantatges, que el propi Sistema i el "sistema de creences" imperant, ha tingut sempre cura d'impedir.
Entenguem que al Sistema  no li interessen homes i dones  lliures i desperts, essers humans que pensin, sino gent obedient i submisa, col·locada en enganys ben preparats com ara l'anomenat "estat del benestar", on els conceptes de felicitat, estabilitat i equilibri social, bo i trastocats, passen per estar asempre endeutats amb els bancs,  la qual cosa és generadora de "preocupació", sobretot si hom perd la feina (com està succeint ara mateix).      Li interessa al Sistema  que les masses socials estiguin permanentment neguitoses, preocupades per les coses bàsiques; joves, no tant joves i gent gran:  aquest és un dels ingredients bàsics que destrueix el possible progrés social:  doncs l'ésser humà en semblants condicions, no pot restar tranquil ni serè, no pot desenvolupar  la seva intel·ligència creativa,    ai  las!  la seva ment malda per saber com se'n sortirà de la tristíssima "hipoteca"...i així successivament. Quan anomeno la profunditat psicològica i espiritual és per referir-me al "Carpe Diem", al fet de "viure l'instant", al fet de viure sempre integrament en el present,    i no en el passat o el futur, on no hi ha absolutament res que hi puguem fer... 
Només podem obrar en el present, i ser Conscients en el present...     

                                                  LA FORÇA DE LA UNIÓ

Donar un cop d'ull a la nostra  MENT, i explorar "què s'hi mou", arribar a descobrir el "software" o programació que hi ha anat introduint el Sistema, per fer individus "a mida" dels seus interessos.
Veure i vivenciar el que succeeix quan som capaços de fer un "reset" mental ben fet per treure tota la porqueria que ens hi han posat  i donar cabuda a la pròpia Consciència real, aquella que ens retorna a la nostra condició d'éssers evolucionants i progresius, dins aquest món tridimensional  i plenament comunicats amb tot l'Univers. 
Descobrir aquesta part interior que tot ésser humà te, i que vibra en una finíssima densitat energètica i que ens uneix a tot el que és VIDA.
Si realment som "conscients" d'això, res no hi pot  tota la negativitat del món junta (se que alguns somriuran condescendents en llegir aquestes ratlles: m'és ben igual). Però no hi ha res al món que pugui fer tant fort i segur l'ésser humà, com quan aquest ES CONSCIENT DE QUI ÉS I PREN LES DECISIONS UNA GRAN MASSA CRÍTICA CONSCIENT...
L'embrió d'aquesta imponent massa crítica: ja ha sorgit el "15 M", ara cal continuar escampant aquesta ona potent i impressionant, aquesta llavor de futur, que arribat al moment, sera capaç d'incidir en l' "Holograma del Món", i descartar per pròpia naturalesa, tots els que pretenen d'esclavitzar la Humanitat.  
LLIBRE RECOMANAT: "LA MATRIZ DIVINA" : de  Gregg Braden : Aquest és un dels llibres que haurien de llegir tots els compromesos d'aquest embrió de la "massa crítica conscient". Despres de la "revolta inicial" és imprescindible una reeducació de nous conceptes, que Gregg Braden ens fa arribar amb gran pedagogía, i queda clar el nou paradigma...                                             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada